флирт
Флирт
Какво е флиртът - докосване, поглед, усмивка или казана реплика? Любовна игра между двама. Повечето жени умеят да флиртуват, което ги превръща в интересни и неустоими за мъжкия пол. Гледат в очите желания мъж, когато говорят с него. Обръщат се към него по име. Настроени са приятелски. Показват чувство за хумор. Те са добри слушателки, задават му въпроси и показват интерес към него когато им говори. Правят му комплименти. Изглеждат добре. Всеки харесва добре облечени и поддържани жени. Езикът на тялото и жестовете са важни. И естествено събуждат интерес у мъжа. Пазете се мъже !
Поведението на една жена
Всяка жена трявба да има: - една стара любов, за която да си мисли, че може да се върне... - и една нова, която да и напомня колко далеч е стигнала - достатъчно собствени пари, които да й позволят да наеме собствено жилище дори и да не го иска - нещо стилно, което да облече, ако мъжът на живота и иска да я види веднага - младост, която иска да остави в миналото - едно минало достатъчно интересно, за да я топли на старини - комплект отверки... и бельо от черна дантела - един приятел, който винаги я кара да се смее и един, който я разплаква - осем чинии и чаши за вино, които си пасват и една рецепта, която ще накара гостите да си оближат пръстите - чуството, че контролира съдбата си Всяка жена трябва да знае: - как да се влюби, без да изгуби себе си - как да напусне работа, да скъса с гаджето и да спори с приятел без да загуби приятелството - кога да си тръгне - че детството и може да не е било перфектно, но е приключило - какво би направила и какво не би направила за любовта - как да живее сама, дори и да не и харесва това - на кого може да вярва и на кого не и защо не трябва го взема навътре - къде да отиде, независимо дали ще е кухнята на най-добрата и приятелка или малка хижа в гората, когато душата и иска утеха - какво може и какво не може да довърши за ден, месец, година - да може да допълни всичко написано до сега
Какво в поведението на една жена ви дразни
Мнения:
Ами като за начало да си кажа мойто мнение!
1) От рода на самочуствието ми е с покритие
2) мъжете много ме харесват
3) Писнало ми е от мъже
Дразни ме прекалено голямото самочувствие Според мен това е супер тъпо, било то със или без покритие Дори една жена да е страшно хубава според мен не трябва да се държи като "звезда" или нещо от рода...!!!!
Мен не ми харесва,когато тя е с прекалено самочувствие и се държи надменно с хората. Това е нещо,което ме дразни у мъж,а камо ли у жена. Няма също така да ми хареса да е някоя абсолючтна задръстенячка.или пък някаква съвсем да ми се прави на газарка,или на някаква,каквато е повече от себе си.
И мъжете се държат по същия начин и се мислят за много нещо ако са готини и т.н. Все пак аз съм от женския пол,но и мен някои неща ме дразнят у жените-то е ясно!!!
Дразни ме надменното отношение към другите,когато някоя жена е по-хубава и по-харесвана.Тогава се мисли за много нещо и се държи с другите като че са не знам си какви!За друго не сещам сега!!!
Мнения:
Мразя когато някоя пикла,
току-що изкарала щофьорска книжка да си мисли,че е голяма драйверка. Мразя когато играя карти срещу някое момиче карти,да си мисли че може да играе по-добре карти от мен.Мразя!
И ще ви кажа да знаете:
1)Жена-шофьор,
2)Негър-скиор
3)и Жена,която да умее НАИСТИНА ДА ИГРАЕ КАРТИ няма!
Самочувствието не трябва да прави впечатление само по себе си. Просто хората да си казват каква невероятна жена, а не какво високо самочувствие има тази жена или какво ниско самочувствие има. Невероятната жена има достатъчно самочувствие а коя жена е невероятна??? може би за всеки мъж е различна ама това с душата не ми идва
Много мъже говорят, колко било важно жената да има душевност, а всъщност въобще не я гледат тази душевност .........поне тези в България те гледат външната красота .......и ако не става , няма да се занимава с теб ( защото ти не си му на нивото-егати нивото) ...... абсолютни глупости
Търси в Google
търси през kojoder.com
 

Бижутерска програма
Днес някои бижутерски магазини
продават сребро и злато
със специализиран софтуер ,
с който обслужването
става бързо и на клиента
не му се налага дълго да
изчаква за да е обслужен.
Чрез програмата клиента получава
и сертификат за качество
на закупената стока.
Продажбите се извършват
чрез баркод четец ...

Виж бижутерска програма !


*
Бижутерски магазини Gold-jv
В нашите бижутерски магазини ще намерите: артикули от златна и сребърна бижутерия, дамски и мъжки пръстени, годежни пръстени, брачни халки, обици, кръстове, медальони, синджири, гривни, колиета, щипки, брошки, комплекти, значки, бижута с диаманти и други.
Бижутерски магазини UVEL
Бижутерска къща "UVEL" е семейна фирма, основана през 1990г. в гр.Пазарджик, като продължение на десетилетните златарски и часовникарски традиции на местната фамилия Дечеви.
Copyright © 2011 Sofia Kojoder.com