Меню
... Всичко зависи от това дали искаш да направиш усилието да откриеш защо се чувстваш по един определен начин спрямо определени неща или защо реагираш точно така на някои неща. Пък и защо не!
флирт
Чаровната жена
Да си чаровна жена е истинско изкуство. Всяка жена трябва да умее да флиртува, ако иска да има успех с мъжете. Разбирасе флиртът не трябва да е начин на общуване, защото това е лош имидж. Чаровницата не е жената, която прелъстява всички мъже ,а тази, която умее да флиртува в подходящи ситуации. Всички обаятелни жени флиртуват общувайки с мъжете независимо дали имат интерес към тях,защото искат да бъдат забелязани и пожелани.
Какво е да си обаятелна. Поглеждаш особено, усмихваш се загадъчно и изглеждаш общителна и леснодостъпна. Не е нужно да си красавица ,важното е да умееш да използваш чара си и да грабваш окото на мъжете. Всеки жест може да бъде превърнат в изкусен флирт стига да умееш и да знаеш къде е границата. Разбирасе е вредно да губиш представата кога и в кои ситуации да флиртуваш, защото мъжете могата да разчетат погрешно сигналите и да незнаят дали имаш интерес към тях и доколко си искрена. Обаятелноста ти е необходима за докажеш себе си чрез многото обожатели. Като нестихващото мъжко внимание ще подхранват самочуствието ти и егото ти . Трябва да изглеждаш уверена и обаятелна. Разбирасе танците, фитнеса и умереното хранене допринасят за всичко това.
Търси в Google
търси през kojoder.com
 

Бижутерска програма
Днес някои бижутерски магазини
продават сребро и злато
със специализиран софтуер ,
с който обслужването
става бързо и на клиента
не му се налага дълго да
изчаква за да е обслужен.
Чрез програмата клиента получава
и сертификат за качество
на закупената стока.
Продажбите се извършват
чрез баркод четец ...

Виж бижутерска програма !


*
Бижутерски магазини Gold-jv
В нашите бижутерски магазини ще намерите: артикули от златна и сребърна бижутерия, дамски и мъжки пръстени, годежни пръстени, брачни халки, обици, кръстове, медальони, синджири, гривни, колиета, щипки, брошки, комплекти, значки, бижута с диаманти и други.
Бижутерски магазини UVEL
Бижутерска къща "UVEL" е семейна фирма, основана през 1990г. в гр.Пазарджик, като продължение на десетилетните златарски и часовникарски традиции на местната фамилия Дечеви.
Copyright © 2011 Sofia Kojoder.com