програмисти
Специалист Програмист
изработва
по поръчка на клиента софтуер/ програма
за магазини, складове ,
счетовотство,атилиета,
чейндж бюра,хотели и
други бизнес дейности
нуждаещи се от софтуер за
управление на дейноста си.
Email - evro6@abv.bg
CALL Skype
Изтеглете бърз, безплатен уеб браузър свободно ! Google Chrome зарежда уеб страници и изпълнява приложения със светкавична скорост.

Opera Browser

Изтеглете бърз, безплатен уеб браузър свободно !

TeamViewer ви свързва с всеки персонален компютър или сървър навсякъде по света за секунди. Можете да управлявате от разстояние компютъра на вашия партньор, сякаш седите точно пред него. Открийте защо повече от 100 милиона потребители се доверяват на TeamViewer!

Skype? Все още не сте използвали Skype? Опитайте, ще ви хареса, лесно и забавно е, при това безплатно. Със Skype можете да говорите безплатно с всеки по цял свят от вашия компютър. Има много полезни и евтини услуги и екстри, които можете да използвате.

Свали свободно FlashPlayer

Свали свободно AdobeReader
програми
BIG STORE - складово магазинна програма !
Складов софтуерен продукт /програма/ предназначен за извършване на търговска дейност като зачисляване, продажба, ревизия на стоки в различни търговски обекти магазини, internet магазини, складове и други.

Виж <<още>>
Абонирай се за подръжка на компютърна система !
Информационните технологии са необходим елемент от бизнес процесите. Поради това че ИТ ресурсите са толкова нужни за успеха на фирмите, от голямо значение е тези системи да функционират максимално ефективно с възможно най-малки прекъсвания.Прехвърли грижата за компютърната поддръжката на вашата компания към нас. Вие ще можете да движите по-важни неща, като управлението и растежа на Вашия бизнес. Ние предлагаме комплексно ИТ обслужване на малки и средни компании (3 до 20 служителя), използвайки екип от висококвалифицирани и сертифицирани специалисти.
Компютърна поддръжка
Цена в лева за компютър / месец 20 лв./30 лв./40 лв.

Виж план подръжка <<тук>>

Абонаментът Ви гарантира постоянна готовност за реакция при проблем, наблюдение и профилактика на информационните Ви системи, ъпдейт, конфигуриране на нови (допълнителни) приложения, които биха улеснили функционалността на работа на организацията.
За кнтакти и поръчки: тел.- 0898 483 551 , Email - evro6@abv.bg
Поръчай нов компютър !
Можеш да сърфираш в мрежата ,да общуваш чрез Скайп , да гледаш филми ,да играеш на игри ,да слушаш музика и още какво ли не с предлаганите от нас съвременни модификации с отлични характеристики на конкурентни цени от 650 лв. за компютър и 300 лв. за монитор. Разбира се предлагеме и модификации за любителите на по-мощни компютри на цена от 800 до 1600 лв. за компютър. И всичко това с 1 година гаранция и сервиз.Исталирането на легалния софтуер на клиента е безплатно. Побързай и се наслади на новия си компютър !
За кнтакти и поръчки: тел.- 0898 483 551 , Email - evro6@abv.bg
Търси в Google
търси през kojoder.com
 

Бижутерска програма
Днес някои бижутерски магазини
продават сребро и злато
със специализиран софтуер ,
с който обслужването
става бързо и на клиента
не му се налага дълго да
изчаква за да е обслужен.
Чрез програмата клиента получава
и сертификат за качество
на закупената стока.
Продажбите се извършват
чрез баркод четец ...

Виж бижутерска програма !


*
Бижутерски магазини Gold-jv
В нашите бижутерски магазини ще намерите: артикули от златна и сребърна бижутерия, дамски и мъжки пръстени, годежни пръстени, брачни халки, обици, кръстове, медальони, синджири, гривни, колиета, щипки, брошки, комплекти, значки, бижута с диаманти и други.
Бижутерски магазини UVEL
Бижутерска къща "UVEL" е семейна фирма, основана през 1990г. в гр.Пазарджик, като продължение на десетилетните златарски и часовникарски традиции на местната фамилия Дечеви.
Магазин за електронни елементи
Заповядайте в магазина на "Пепина електроникс" на ул.Сердика 15 София където ще намерите богато разнобразие на електронни елементи.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Copyright © 2011 Sofia Kojoder.com