реклама
Цени за публикуване на реклама със срок 1 месец
Онлайн контакти:
* Име:
* Email:
Организация:
Телефон:
Съобщение:
* задължителни полета
 
Уважаеми рекламодатели!
Благодаря Ви за интереса към сайта "kojoder.com" и Ви предлагам да се запознаете с някои рекламни услуги, предоставяни на страниците на на този сайт.
• Минималната сума е 30 лв. за текстов линк.
• Поместване на лого или банер с размери 173х200 или 280х300 - съответно 50 и 80 лв.
• Поместване на банер или рекламно каре с минимални размери 1050х80 - 120 лв.
• Поместване на редактирана рекламна статия за продукт или услуга с анонс на началната страница - 150 лв. Допълнителните Ваши изисквания могат да бъдат договаряни. Всяко Ваше желание да спонсорирате изданието ще ме радва. Всички Ваши предложения изпращайте чрез формата:
Онлайн контакти ->
Всеки месец Вашата реклама ще бъде видяна от над 20 000 читатели, сред които са и Вашите потенциални клиенти. Ще се радвам да си сътрудничим. Желая Ви успех!
 


Търси в Google
търси през kojoder.com
 

Бижутерски магазини Gold-jv
В нашите бижутерски магазини ще намерите: артикули от златна и сребърна бижутерия, дамски и мъжки пръстени, годежни пръстени, брачни халки, обици, кръстове, медальони, синджири, гривни, колиета, щипки, брошки, комплекти, значки, бижута с диаманти и други.
Бижутерски магазини UVEL
Бижутерска къща "UVEL" е семейна фирма, основана през 1990г. в гр.Пазарджик, като продължение на десетилетните златарски и часовникарски традиции на местната фамилия Дечеви.
Copyright © 2011 Sofia Kojoder.com