складов софтуер /програма/
BIG STORE - складовa програма !
ЛЕСНО, ОПРОСТЕНО, РАЗБИРАЕМО !
БЕЗПЛАТНО ИНСТАЛИРАШ И ЗАПОЧВАШ ВЕДНАГА !
НЕ Е НУЖНО ДА ИЗУЧАВАШ ДЪЛГО.
Месечен абонамент с онлайн подръжка 20 лв.

Складов софтуерен продукт /програма/
предназначен за извършване на търговска дейност като зачисляване, продажба, ревизия на стоки в различни търговски обекти магазини, internet магазини, складове и други.

Софтуерен продукт проектиран за WINDOWS среда . Това е програма която може да обслужва наличности и джижение на артикули м-ду 100 магазина. Валутни изражения, отчитане печалба, ценова политика, мрежови функций, вип клиенти ,четец за артикули, етикети, отчети, нива на достъп, архивиране и на CD носител, работа с клиенти, кредитни продажби, отстъпки, консигнация, заплати,каса, телефони, доставчици, разходи, интернет комуникация м-ду отделните магазини, автоматична и ръчна номерация на артикулите, осредняване на цени, групиране, сортиране, ауто и ревизия, ревизия, анализ,
снимка на всеки артикул чрез Web камера
и др.
Нашите клиенти могат да разчитат, както на стандартизирани, така и на индивидуално разработени решения за изпълнение на техните изисквания.
Иизтегли свободно <<от тук>>
ако имате проблеми с изтеглянето обадате се - CALL Skype

За кнтакти : тел.- 0898 483 551 г. Манолов
Контакти за Складовия софтуер
Онлайн контакти:
* Име:
* Email:
Организация:
Телефон:
Съобщение:
* задължителни полета
Качеството на услугата е един от най-важните фактори за водене на успешен бизнес. Програмата предлага клиентите да бъдат обслужени бързо и точно и да събират информация за продуктите и услугите Ви. Има много информация, която продавача може да предаде на клиента .
Ако имате въпроси относно нашите услуги и продукти или искате да изпратите запитване или поръчка за изграждането складов софтуер , моля пишете ни чрез онлайн формата за контакт.
Складовата програма изпечатва етикети с баркод.


Иазглед на складовата програма

През показания панел се извършват продажбите на стоките зачислени в складовата програма.
При зачисляването на стоката програмата прави автоматично снимка на артикула с вашата WEB камера, което е необходимо за нагледност при продажби преглед и ревизия на стоките.
Продажбите могат да се извършват през клавиатурата или с баркод четец.
Отчета за продажбите е защитен от външна намеса и видимост и може да се събира в компютър майка от всички обекти с флаш памет или през интернет.

За нас
Ние сме софтуерна компания със седалище в град София, столицата на България. Успехите ни са въз основа на доверие, лоялност и работа в екип, с едновременно творчески и търговски усет. Ние гарантираме високо качество, коректност, спазване на договорени срокове , с което печелим доверието на нашите клиенти и те стават наши постоянни партньори. Дейността ни е насочена към проектиране, разработване, поддържане и оптимизиране на софтуер по поръчка, съобразени изцяло с изискванията на клиента. Нашият екип се състои от високо квалифицирани, мотивирани, креативни и енергични компютърни и софтуерни инженери, използващи най-новите технологии в разработването на проектите. CALL Skype
Търси в Google
търси през kojoder.com
 

Бижутерски магазини Gold-jv
В нашите бижутерски магазини ще намерите: артикули от златна и сребърна бижутерия, дамски и мъжки пръстени, годежни пръстени, брачни халки, обици, кръстове, медальони, синджири, гривни, колиета, щипки, брошки, комплекти, значки, бижута с диаманти и други.
Бижутерски магазини UVEL
Бижутерска къща "UVEL" е семейна фирма, основана през 1990г. в гр.Пазарджик, като продължение на десетилетните златарски и часовникарски традиции на местната фамилия Дечеви.
Магазин за електронни елементи
Заповядайте в магазина на "Пепина електроникс" на ул.Сердика 15 София където ще намерите богато разнобразие на електронни елементи.
Bookmark and Share ...
Copyright © 2011 Sofia Kojoder.com